Svetovanja

REGRESIJA - posebna tehnika, kjer se stranka vrača v različna obdobja v tem življenju kot tudi v pretekla življenja

Individualne regresije potekajo v Ljubljani. Navadno zadostuje do 3 ure (redko več), saj je le-ta čustveno zelo zahtevna tehnika, pri kateri poteka ozaveščanje in čiščenje negativnih čustvenih vzorcev v določenih situacijah (strah, jeza, žalost, krivda, ipd.).

Prav tako se lahko režejo morebitne negativne vezi z določenimi ljudmi, ob stiku s katerimi ste izgubili del svoje energije, zato je potrebno to negativno energijsko vez presekati, saj si boste le tako povrnili izgubljeno energijo; hkrati se bodo sprostile energijske blokade, kar se čez čas začne odražati tudi na fizičnem nivoju (boljše počutje; več lepih priložnosti, ki jih znate tudi pravi čas izkoristiti in podobno).

Pomembno je prepoznati karmične vzorce, saj le tako lahko prekinete z njimi ter uspešno stopate naprej po svoji življenjski poti.

Pri regresiji je mogoče prejeti še svetovanje na podlagi rojstnih podatkov (jyotish analiza, numerične kode, energijski vpogled) in le-to traja dodatno uro.

Regresija je torej takšna tehnika, kjer se vračate v različna obdobja in sicer tako v sedanjem življenju kot tudi v pretekla življenja, zato včasih traja dlje od predvidenega časa. Vse je odvisno, kakšne odgovore želite prejeti. Včasih se še kaj dodatno razkrije.

Regresija ne poteka več kot 4 ure. Na željo se lahko ponovi, a naj bi vmes minilo par mesecev. V tem primeru se plača po polovični ceni.

 

CELOVIT DUŠNI VPOGLED

Gre za svetovanje glede na vaš rojstni datum, točno uro rojstva in kraj rojstva, ki vključuje kombinacijo 3 različni usvojenih znanj. Izrišem vašo rojstno karto (po jyotish-u - indijski astrologiji), kjer se lahko razbere veliko informacij (dušno poslanstvo, življenjske naloge, karmične lekcije ipd). Prav tako vse to kombiniram z numerologijo, saj se ti starodavni vedi lepo dopolnjujeta ter tako prejmem dodaten uvid v vaš Dušni zapis.

Pri dušnem vpogledu naredim tudi energijski vpogled, ki mi doda še več informacij o vas, določeni situaciji kot tudi informacije za delovanje naprej.

Pri poglobljenih vpogledih je veliko natipkanih strani, saj želim podati en celovit vpogled, ki vam bo marsikaj osvetlil, razjasnil in tako bil kvalitetna Opora na vaši Poti.

 

SVETOVANJE PO TELEFONU / SKYPE-u ali OSEBNI OBISK

Po vplačilu na poslovni TRR prejmete termin pogovora. Pošljete mi vaše rojstne podatke (tudi točno uro in kraj rojstva) ter vaša vprašanja, tako da se vnaprej pripravim z vsemi informacijami, odgovori, ki so bistveni za vas. Med pogovorom mi vsekakor lahko postavljate dodatna vprašanja.
Telefonski pogovori večinoma trajajo več kot eno uro ali celo 2 uri, saj gre za celovit vpogled, pri katerem je posredovanih veliko podatkov iz vaše natalne karte, numerološke karte in energijskega vpogleda.
Na osebnem obisku sem vam na razpolago za vsa dodatna vprašanja, tako da večinoma traja 2 uri ali več, saj gre za celovit vpogled, pri katerem je posredovanih veliko podatkov iz vaše natalne karte, numerološke karte in energijskega vpogleda.
Bistvene podatke prejmete tudi v pisni obliki.

 

SVETOVANJE V PISNI OBLIKI PO E-MAILU + telefonski pogovor

Svetovanje po e-mailu je zelo obsežna zadeva, saj vključuje svetovanje na podlagi vaših rojstnih podatkov in sicer: natalno karto (zato je potrebna točna ura, kraj rojstva), numerološko analizo in energijski vpogled. Preko e-pošte mi posredujete vaše rojstne podatke, podatke druge osebe (če vas zanima še za določeno osebo) in vsa vprašanja oziroma področja zanimanja, na katera želite prejeti odgovore. Prav tako vam napišem še druge bistvene informacije, ki so ključne za vaše najvišje dobro oziroma vas opozorim na določena področja ter podam preventivne tehnike, da omilite morebitna negativna obdobja. Tovrstno svetovanje vključuje tudi telefonski pogovor po prejetem Celovitem Dušnem vpogledu, ki navadno traja 1 uro.

TEHNIKA IMENOVANJA - NAMKARAN po Djotišu (Jyotish-u)

Vsako ime ali vzdevek oddaja določeno vibracijo, saj vsaka črka aktivira določeno energijo. Kakšna je ta energija, ki jo oddaja vaše ime, se lahko pogleda s pomočjo vedske ali djotiš tehnike, imenovane Namkaran.

Pri jyotish-u / djotišu so zelo pomembni glasovi in sicer pomembno je, kako izgovarjamo določeno ime. Na podlagi tega se preračuna, v katero hišo ali področje ''pade'' posamezno ime; npr. ime Sara bo nekomu aktiviralo uspeh, medtem ko isto ime lahko nekomu drugemu aktivira ovire in podobno. Seveda so tudi pomembne črke, predvsem nosilne, ki naj bi bile pozitivne za določeno osebo in prav tako so pomembni planeti, ki vladajo ali določenim črkam ali določenim hišam (področjem) v rojstni karti. Vemo, da nam vsi planeti ne prinašajo dobre stvari, zato je tudi potrebno paziti pri izboru črk, pri čemer vam tudi sama svetujem na podlagi vaše rojstne karte.
Podobno se določa ime podjetja, proizvoda, projekta. 

 
SVETOVANJE GLEDE IMENA: osebno ali po telefonu / Skype-u

Djotiš ali vedska astrologija je močno orodje, ki nam pomaga razumeti globlje plasti samega sebe. Pokaže nam, s kakšno vibracijo smo se rodili in v kakšnem obdobju smo sedaj. Ponuja tudi vrsto preventivnih tehnik (kot je npr. tehnika Namkaran), s pomočjo katerih si olajšamo težje vibracije in si tako naredimo življenje znosnejše in lepše.

JYOTISH - SPLOŠNO SVETOVANJE: osebno ali po telefonu / Skype-u

 

DUŠNA NUMEROLOGIJA

Dušna numerologija obsega:

življenjska pot vaše duše, dan rojstva, osebno leto, vibracija imena in priimka + življenjski cikli + želja vaše duše + notranji jaz + načrt družine + življenjski izzivi + spretnosti + zrelostni načrt duše + rast duše + načrt podzavesti + karmične lekcije + karmični dolgovi.

SVETOVANJE PO E-MAILU ali osebno.

 

Prejmete več kot 20 natipkanih strani, kjer se pogledajo vaša osebna števila in prejmete opis glede na svojo kombinacijo števil kot tudi dušno razlago vsakega števila.

 

Vpogledi dušne numerologije potekajo preko e-maila, saj prejmete opise vaših osebnih števil v pisni obliki. Po prejetju e-pošte se še slišimo po telefonu.

Po vplačilu na poslovni TRR prejmete ustrezen termin za regresoterapijo ali osebni obisk (svetovanje) oz. pričnem z vpogledom v vašo situacijo.

Poslovni TRR: SI56 6100 0000 9228 248

ZOLEA

Bojana Franetič s.p.

Izobraževanje in druge storitve

Podkraj 65

1292 Ig pri Ljubljani

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476