Regresija

REGRESIJA


Image
Ko sem bila stara 15 let, me je vedno bolj privlačila reinkarnacija, življenje po smrti, regresija in podobne zadeve, zaradi česar sem se zatekala k branju knjig s to tematiko, kjer sem prejela kar veliko odgovorov. Vsekakor sem želela znanje nadgraditi, a se je to zgodilo šele po zaključenem izobraževanju.

Regresija mi je razširila ''obzorje'' in pomagala ozavestiti določene stvari, ki so me spremljale.

Sprva sem se naučila (leta 2012) nehipnotično tehniko Američana Bryana Jameisona, ki jo je moj učitelj, Jan E. Sigdell, uporabljal v svojih terapijah s klienti ter to tehniko razvijal in izpopolnjeval. Kasneje sem še nadgradila to znanje s tehnikami drugih tujih regresoterapevtov.

Pred kratkim (oktober,2019) sem nadgradila obstoječe znanje z drugimi tehnikami regresije v kombinaciji s hipnozo in hipnoterapijo po ameriškem programu v okviru mednarodne šole Geralda Kein-a: Omni Hypnosis Training Center - Advanced Hypnotism Training and examination.


V regresiji podoživimo prejšnja življenja, trenutke v maternici, določeno obdobje v otroštvu ter tako dojamemo, zakaj se v tem življenju srečujemo z določenimi težavami oziroma izzivi.Po zakonu karme je določena situacija v preteklem ali sedanjem življenju vsebovala lekcijo, iz katere bi se na ravni duše morali nečesa naučiti.

Pri slabi karmi ne gre za kazen, ampak za lekcijo, kar pomeni, da je pred nas postavljeno ogledalo. Na ravni duše spoznamo, da smo se napačno vedli in zato potrebujemo ustrezno izkušnjo. Ko zapustimo fizično telo, nam ne sodi Bog, ampak si sodimo sami; sodimo si kot duša.

Jan E. Sigdell pravi, da je reinkarnacija kot ''šola duše''. Duša naj bi se skozi svoje izkušnje učila, rasla in razvijala. Najpomembnejša lekcija je ljubezen. Prestopki, ki povzročajo največjo karmo, so tisti, ko zatajimo v ljubezni.


Regresije so individualne, saj vsaka oseba potrebuje svoj pristop in vodstvo skozi življenjske situacije. Predeluje se veliko različnih situacij in predsem odnosov z določenimi osebami, ki so nam na nek način ''vzeli'' energijo ali pa smo jo sami na (ne)zavednem nivoju ''vzeli'' komu. Zato sama dajem največ poudarka na sedanjem življenju in če oseba želi, da pogledamo kakšno preteklo življenje, to tudi storiva.


Pred pričetkom regresije opravim z vsako osebo razgovor, da vidim, katera področja so šibka; kje je največ težav, izzivov.


Nekateri nosijo s seboj težo ''večje karmične prtljage'', ki jim skozi življenje prinaša več lekcij oziroma izzivov. Če se komu določene zadeve ponavljajo, je dobro pogledati tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje neke situacije in šele potem se lahko prične proces čiščenja tistih energij in s tem raztapljanja blokad, ki marsikomu onemogočajo korak naprej v želeni smeri.

Med regresijo se pregledajo tudi odnosi s tistimi ljudmi, ki so odigrali ali še igrajo pomembno vlogo v življenju osebe. Včasih so vezi med njimi zelo negativne.
 Išče se tudi vzrok nekega izziva in ko se le-ta odkrije, steče ''samozdravljenje'' Duše.

POUDAREK ni le na preteklem oz. preteklih življenjih, ampak predvsem na SEDANJEM ŽIVLJENJU, saj v večini primerov je potrebno veliko predelati ali v maternici ali v zgodnjem otroštvu, najstništvu kot tudi v odraslem obdobju. Tako tudi vsak dojame, zakaj se v tem življenju srečuje z določenimi težavami oziroma izzivi oziroma zakaj nekaj ne steče kot bi si želel.

Image
Image
Naj omenim bistvene dele regresije:

• Odkrivanje izvorne travme in podoživljanje ključne vzročne situacije, ponovno doživljanje čustev

• Odpravljanje negativne čustvene energije

• Čiščenje občutkov krivde in ostalih negativnih občutkov

• Odkrivanje karmičnih povezav

• Rezanje vezi

• Osvoboditev in sprava z vpletenimi osebami

• Nadomestitev osvobojenih čustvenih energij z energijo svetlobe

Med regresijo se zgodijo pomembni preobrati, kar popelje osebo k večjemu notranjemu miru in lažjim odločitvam v prihodnosti.


Regresije večinoma trajajo od 2 do 3 ure in se lahko ponovijo, sploh če se med samim procesom regresije pojavijo še druge težave, ki se ne morejo razrešiti v okviru enega srečanja.

Image

KAJ JE REGRESIJA?


Je kot eno potovanje Duše skozi čas nazaj – duša se vrača nazaj v pretekle dogodke v tem življenju …. Na željo tudi v preteklo življenje sploh, če gre za karmične zadeve …. Prične se s sproščenim pogovorom o vašem življenju, o izzivih, s katerimi se soočate Osebo popeljem po določenih tehnikah nazaj vse do bivanja v maternici (– kombiniram različne tehnike, ki sem se jih naučila pri izobraževanju), zgodnje otroštvo, najstništvo in vse do obdobja odraslosti.

 

JE REGRESIJA PRIMERNA ZATE?

 

• Ja, če si ''odprt'' za te zadeve in sI pripravljeni na poglabljanje v sebe kot dušo

 

• Če želiš odkriti svoje dušne darove in s tem svoje poslanstvo

 

• Če želiš spoznati svoje lekcije in dobiti odgovor na vprašanje, zakaj si prejel neko lekcijo

 

• Če imaš težave v odnosih – romantičnih, poslovnih, sorodstvenih

 

• Če želiš prerezati negativne vezi z določenimi osebami

 

• Če imaš občutek, da si obstal oz. ne veš, kako naprej

 

• Če se ti ponavljajo podobni negativni dogodki, npr ne najdeš ustreznega partnerja zase ali vedno naletiš na podobne moške – na moške, ki te vedno znova prizadenejo ali ne znajo vračati čustev in podobno.

 

KAJ SE DOGAJA MED REGRESIJO?

 

Eni vidijo sike ali se vrti kot film. Drugi slišijo oziroma prejemajo neke informacije, spet tretji zaznavajo s čutili, čustvi …. Nikar se obremenjevati, kaj boš doživljal…. Bodi sproščen in se prepusti toku ….

Pomembo je, da zavržeš pričakovanja, da te to ne bo oviralo pri prejemanju odgovorov …. Poglabljal se boš vase, v sebe kot Dušo Prav tako je pomembno, da daš na stran negativne misli in dvome,….samo prepustiti se je potrebno dogajanju, skozi katerega te vodim po določenem postopku, da prideš do odgovorov

Če se prepustiš toku, informacije lažje pridejo do tebe … tudi slike ali celo kot nek film se lahko odvije neka situacija
V kolikor imaš občutek, da si ''obstal'' nekje na svoji Poti, ti z veseljem pomagam najti pot naprej.Toplo vabljen/a, če začutiš klic!

 


Za svoj termin me lahko kontaktiraš na:


E-pošta: info@zolea.si

GSM: 041-656-476 (sms oz. pogovor po dogovoru)S prisrčnimi pozdravi,

Bojana

Diplomirana anglistka in sociologinja; Regresoterapevtka, hipnoterapevtka in jyotish svetovalka

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476