Regresija

REGRESIJA


Image
Ko sem bila stara 15 let, me je vedno bolj privlačila reinkarnacija, življenje po smrti, regresija in podobne zadeve, zaradi česar sem se zatekala k branju knjig s to tematiko, kjer sem prejela kar veliko odgovorov. Vsekakor sem želela znanje nadgraditi, a se je to zgodilo šele po zaključenem izobraževanju.
Regresija mi je razširila ''obzorje'' in pomagala ozavestiti določene stvari, ki so me spremljale. Gre se o nehipnotični tehniki Američana Bryana Jameisona, ki jo je moj učitelj, Jan E. Sigdell, uporabljal v svojih terapijah s klienti ter to tehniko razvijal in izpopolnjeval.

V 60-ih letih, ko so začeli bolj množično izvajati regresije, so izvajalci te tehnike kmalu ugotovili, da je zelo zdravilna, kar tudi potrjujejo številni primeri.
V regresiji podoživimo prejšnja življenja, trenutke v maternici, določeno obdobje v otroštvu ter tako dojamemo, zakaj se v tem življenju srečujemo z določenimi težavami oziroma izzivi.Po zakonu karme je določena situacija v preteklem ali sedanjem življenju vsebovala lekcijo, iz katere bi se na ravni duše morali nečesa naučiti.

Pri slabi karmi ne gre za kazen, ampak za lekcijo, kar pomeni, da je pred nas postavljeno ogledalo. Na ravni duše spoznamo, da smo se napačno vedli in zato potrebujemo ustrezno izkušnjo. Ko zapustimo fizično telo, nam ne sodi Bog, ampak si sodimo sami; sodimo si kot duša.

Jan E. Sigdell pravi, da je reinkarnacija kot ''šola duše''. Duša naj bi se skozi svoje izkušnje učila, rasla in razvijala. Najpomembnejša lekcija je ljubezen. Prestopki, ki povzročajo največjo karmo, so tisti, ko zatajimo v ljubezni.

Regresije so individualne, saj vsaka oseba potrebuje svoj pristop in vodstvo skozi življenjske situacije. Predeluje se veliko različnih situacij in stikov z določenimi osebami, ki so nam na nek način ''vzele'' energijo ali pa smo jo sami na (ne)zavednem nivoju ''ukradli'' komu. Zato sama dajem precej poudarka na sedanjem življenju in če klient/klientka želi, da pogledamo preteklo življenje ali par življenj, to tudi storiva. Ni pa pogoj, da se pri regresiji ''gre'' v pretekla življenja.

Regresija se prične s pogovorom in svetovanjem, saj pogledam tudi vaš datum rojstva in hitro ugotovim, zakaj se vam dogajajo določene zadeve oziroma, zakaj ne steče kot bi si želeli. Nekateri nosite s seboj težo ''večje karmične prtljage'', ki vam skozi življenje prinaša več lekcij oziroma izzivov. Če se vam določene zadeve ponavljajo, je dobro pogledati tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje neke situacije in šele potem se lahko prične proces čiščenja tistih energij in s tem raztapljanja blokad, ki marsikomu onemogočajo korak naprej v želeni smeri. Prav tako so med samo terapijo pomembne določene osebe, s katerimi se prerežejo morebitne negativne vezi.

Skozi celoten proces regresije niste sami, saj vas vodi vaš vodnik, medtem ko vas sama vodim in usmerjam skozi različne situacije in negativna čustva, ki jih podoživljate ponovno (seveda ni tko intenzivno kot je bilo takrat), tako da se ''zgodijo'' odkrivanja, spoznanja, zdravljenja in podobno.
POUDAREK ni le na preteklem oz. preteklih življenjih, ampak predvsem na SEDANJEM ŽIVLJENJU, saj v večini primerov je potrebno veliko predelati ali v maternici ali v zgodnjem otroštvu, najstništvu kot tudi v odraslem obdobju. Tako dojamete, zakaj se v tem življenju srečujete z določenimi težavami oziroma izzivi oziroma zakaj vam nekaj ne steče kot bi si želeli.

Image
Image
Naj omenim bistvene dele regresije:

• Odkrivanje izvorne travme in podoživljanje ključne vzročne situacije, ponovno doživljanje čustev

• Odpravljanje negativne čustvene energije

• Čiščenje občutkov krivde in ostalih negativnih občutkov

• Odkrivanje karmičnih povezav

• Rezanje vezi

• Osvoboditev in sprava z vpletenimi osebami

• Nadomestitev osvobojenih čustvenih energij z energijo svetlobe

Med regresijo pride klient v stik z višjim jazom, vodnikom, angeli, notranjim zdravnikom in osebami, ki igrajo pomembno vlogo pri določeni situaciji.

Obstajajo primeri, ko se določene duše ali celo entitete oklenejo klienta, kar se lahko občuti kot pomanjkanje energije (so še drugi simptomi), saj mu ta duša jemlje energijo. V takem primeru je nujno potrebno ukrepati.

Več kot 4 ure navadno ne izvajam regresije, saj je zelo intenzivna (veliko čiščenja, podoživljanja čustev, zdravljenja ipd), kar je utrujajoče za klienta. Regresije večinoma trajajo od 2 uri in pol do treh ur.

Image

KAJ JE REGRESIJA?

Je kot eno potovanje Duše skozi čas nazaj – duša se vrača nazaj v pretekle dogodke v tem življenju …. Na željo tudi v preteklo življenje sploh, če gre za karmične zadeve …. Prične se s sproščenim pogovorom o vašem življenju, o izzivih, s katerimi se soočate Osebo popeljem po določenih tehnikah nazaj vse do bivanja v maternici (– kombiniram različne tehnike, ki sem se jih naučila pri izobraževanju), zgodnje otroštvo, najstništvo in vse do obdobja odraslosti.

 

JE REGRESIJA PRIMERNA ZA VAS?

 

• Ja, če ste odprti za te zadeve in ste pripravljeni na zdravljenje sebe kot duše

 

• Če želite odkriti svoje dušne darove in s tem svoje poslanstvo

 

• Če želite spoznati svoje lekcije in dobiti odgovor na vprašanje, zakaj ste prejeli neko lekcijo

 

• Če imate težave v odnosih – romantičnih, poslovnih, sorodstvenih

 

• Če želite prerezati negativne vezi z določenimi osebami

 

• Če imate občutek, da ste obstali oz. ne veste, kako naprej

 

• Če se vam ponavljajo podobni negativni dogodki, npr ne najdete ustreznega partnerja zase ali vedno naletite na podobne moške – na moške, ki vas vedno znova prizadenejo ali vam ne znajo vračati čustev in podobno.

 

KAJ SE DOGAJA MED REGRESIJO?

 

Eni vidijo sike ali se vrti kot film. Drugi slišijo oziroma prejemajo neke informacije, spet tretji zaznavajo s čutili, čustvi …. Nikar se obremenjevati, kaj boste doživljali med terapijo…. Bodite sproščeni,…se prepustite toku ….

Pomembo je, da zavržete pričakovanja, da vas to ne bo oviralo pri prejemanju odgovorov …. Poglabljali se boste vase, v sebe kot Dušo Prav tako je pomembno, da date na stran negativne misli in dvome,….samo prepustiti se je potrebno dogajanju, skozi katerega vas vodim po določenem postopku, da pridete do odgovorov

Če se prepustite toku, informacije lažje pridejo do vas … tudi slike ali celo kot nek film se vam lahko odvije neka situacija

V kolikor se vam zdi, da ste ''obstali'' nekje na vaši življenjski poti, vam z veseljem pomagam najti pot naprej. Toplo vabljeni, če začutite klic Vaše Duše!

 

Za svoj termin me lahko kontaktirate na:

E-pošta: info@zolea.si
GSM: 041-656-476 (sms oz. pogovor po dogovoru – po 15.uri)

S prisrčnimi pozdravi,

Bojana

Diplomirana anglistka in sociologinja; Certificirana regresoterapvetka; Numerologinja in jyotish svetovalka

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476