O meni

Image

Po izobrazbi sem diplomirana anglistka in sociologinja, vendar me je življenje peljalo tudi skozi druga izobraževanja kot so npr: numerologija, angelska terapija, angelski reiki, pransko in skalarno zdravljenje, regresoterapija, zdravljenje z barvami, psihološka astrologija in po novem dodajam znanje indijske astrologije - jyotish.

 Nekateri me kar imenujejo ''Sophie'' zaradi Facebook strani s podobnim imenom (Angel Sophie), čeprav se ne istovetim s tem imenom. Ime Sophie sem ''prejela'', ko sem iskala ime za stran in sem prosila za konkretno znamenje oziroma vodstvo. Najprej sem oklevala glede tega imena, a so se vedno znova in znova pojavljala znamenja s tem imenom.

Že od nižjih razredov osnovne šole me je zanimal ''duhovni'' svet in takrat sem tudi prejela od babice prvo knjigo, kjer so opisana astrološka znamenja (bila je modra, čeprav se ne spomnim točnega naslova – mislim, da Horoskop). To me je bolj zanimalo od pravljic in podobnih zadev. S prijateljicami smo raziskovale še druge stvari in ena od teh je tudi regresija. Knjiga Življenje po življenju mi je odprla oči še v drug svet.

V času študija sem za leto in pol odšla v Anglijo, kjer sem pridobila nekaj izkušenj, a sem se tam predvsem izobraževala na področju angleškega jezika, kar mi je pripomoglo pri študiju angleščine. Okoliščine so ''hotele'', da sem se v času izobraževanja na fakulteti (angleščina in sociologija) nekako ''odmaknila'' od teh zadev, a me je ponovno ''prizemljilo'' še pred zaključkom študija. V družinskem krogu so se vrstile ''smrti'' (sprva bratranec, čez leto in pol še sestrična; pol leta za njo še babica). Pred vsako ''smrtjo'' sem doživela ene posebne izkušnje – od sanj, da je nekaj narobe v naši hiši (med letovanjem na morju) do slišanja jokajočega glasu in doživetja, ko sem prvič ''zapustila'' svoje telo in ga gledala navzdol (v času študija). Vse to me je namreč zelo prestrašilo, a hkrati sem bila še vedno dovolj radovedna, da sem zadeve raziskovala naprej. Bile pa so tudi zelo lepe sanje, ko so se mi vsi ti (a vsak posebej) pojavili v sanjah, kjer so mi sporočili, da je z njimi vse dobro, kakšno ''delo'' sedaj opravljajo in kako ''živijo''.

Ker sem si želela ustvariti družino in najti redno zaposlitev, sem zopet pustila vse to ob strani, a ne za dolgo, saj sem po rojstvu druge deklice ponovno obudila vsa zanimanja in se tako končno poglobljeno lotila učenja vseh zadev, pri katerih sem začutila klic svoje Duše. Pridobivanje znanja se še nadaljuje, tudi s pomočjo tujih strokovnjakov.

Facebook stran Angel Sophie

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476