Numerologija

NUMEROLOGIJA


Image
Numerologija me je zanimala že od nekdaj, a me je nekako moja življenjska pot vodila v druge smeri; v drugo smer študija - sem diplomirana anglistka in sociologinja.Vse z določenim razlogom in hvaležna sem za vse izkušnje, čeprav so bile nekatere še daleč od prijetnih. Zgleda, sem kot duša to potrebovala.Po rojstvu druge deklice sem se odločila poglobljeno raziskati zadeve, ki so me od majhnih nog privlačile in vzbujale nek poseben občutek. Iz dneva v dan, ko sem vse bolj odkrivala, raziskovala, spoznavala in se izobraževala, se je v meni vse bolj naseljeval občutek zadovoljstva in občutek, da stopam po ''domači'' poti, s katere sem samo skrenila za določen čas.Hvaležna sem vsem učiteljem, tujim in domačim, ki so me vodili in učili, a največ so vredne moje izkušnje, saj so mi vedno znova potrjevale, da sem na pravi poti. Marsikaj mi je postalo bolj jasno, kot npr.: zakaj se pojavljajo določeni izzivi; zakaj mi neko obdobje prinaša več lepega kot drugo; kakšno je moje življenjsko poslanstvo; česa se moram naučiti, da bom kot duša rasla in se razvijala, ... in še mnogo drugih odgovorov, ki sem jih prejemala skozi učenje numerologije. Zanimivo mi je bilo predvsem to, kako sem lahko na hiter način dobila uvid v določeno situacijo.Na podlagi vseh dobljenih izkušenj sem ustvarila svoj sistem numerologije, ki ga najraje kombiniram z energijskim vpogledom, saj dobim popolnejšo sliko o posamezniku in situaciji, v kateri se je znašel (numero-kozmični vpogledi).
NUMERO-KOZMIČNI VPOGLEDI:

Numerološko-kozmični vpogledi potekajo: osebno (v okolici Ljubljane), preko e-maila ali Skype-a (boyana.sophie) Gre za svetovanje skozi numerične kode posameznika, njihovo kombinacijo med seboj kot tudi v odnosu do tekočega leta / meseca / dneva. S pomočjo teh vpogledov prejmete jasne odgovore na vaša vprašanja.

ANALIZA KOMPATIBILNOSTI

Gre za numerološki vpogled ujemanja z določeno osebo (s partnerjem, sorodnikom, prijateljem, sodelavcem). Analiza lahko poteka tudi osebno ali preko Skype-a: boyana.sophie.

DUŠNA NUMEROLOGIJA

Celovit dušni vpogled obsega: življenjska pot vaše duše, dan rojstva, osebno leto, vibracija imena in priimka + življenjski cikli + želja vaše duše + notranji jaz + načrt družine + življenjski izzivi + spretnosti + zrelostni načrt duše + rast duše + načrt podzavesti + karmične lekcije + karmični dolgovi. Vpogledi dušne numerologije potekajo preko e-maila. Možen je tudi oseben obisk v okolici Ljubljane, a se je potrebno predhodno naročiti.

ANALIZA PODJETJA

Pri analizi podjetja se potrebuje veliko podatkov, tako vaših kot glede samega podjetja, saj je potrebno upoštevati energijo vseh številk, da se lahko najbolje svetuje glede ODPIRANJA PODJETJA ali glede SPREMEMBE OBSTOJEČEGA PODJETJA. Veliko je odvisno, kakšen datum izberemo za opiranje podjetja kot tudi, v kakšnem obdobju je oseba, ki se za to odloči. V kolikor obdobje ni najbolj ugodno za odpiranje podjetja, vam to tudi sporočim in se lahko najde drugi najbolj ugoden datum. Vsekakor pa dober datum ni zagotovilo za uspeh podjetja in je potrebno upoštevati še druge izračune, predvsem rojstne podatke osebe, ki bo lastnik podjetja kot tudi gibanje določenih planetov v tistem času, ko oseba želi odpreti podjetje.

VSI PODATKI, KI MI JIH POSREDUJETE SO ZAUPNI IN NAMENJENI IZKLJUČNO ZA ASTROLOŠKE, NUMEROLOŠKE ALI ENERGIJSKE VPOGLEDE OZIROMA ANALIZE!

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1, saj podjetje Zolea ni davčni zavezanec.

Po vplačilu na poslovni TRR pričnem z vpogledom ali analizo takoj, ko utegnem (odvisno od predhodnih naročil).

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476