Numerologija

NUMEROLOGIJA


Image
Numerologija me je zanimala že od nekdaj, a me je nekako moja življenjska pot vodila v druge smeri; v drugo smer študija - sem diplomirana anglistka in sociologinja.Vse z določenim razlogom in hvaležna sem za vse izkušnje, čeprav so bile nekatere še daleč od prijetnih. Zgleda, sem kot duša to potrebovala.

Po rojstvu druge deklice sem se odločila poglobljeno raziskati zadeve, ki so me od majhnih nog privlačile in vzbujale nek poseben občutek. Iz dneva v dan, ko sem vse bolj odkrivala, raziskovala, spoznavala in se izobraževala, se je v meni vse bolj naseljeval občutek zadovoljstva in občutek, da stopam po ''domači'' poti, s katere sem samo skrenila za določen čas.Hvaležna sem vsem učiteljem, tujim in domačim, ki so me vodili in učili, a največ so vredne moje izkušnje, saj so mi vedno znova potrjevale, da sem na pravi poti. Marsikaj mi je postalo bolj jasno, kot npr.: zakaj se pojavljajo določeni izzivi; zakaj mi neko obdobje prinaša več lepega kot drugo; kakšno je moje življenjsko poslanstvo; česa se moram naučiti, da bom kot duša rasla in se razvijala, ... in še mnogo drugih odgovorov, ki sem jih prejemala skozi učenje numerologije.

Zanimivo mi je bilo predvsem to, kako sem lahko na hiter način dobila uvid v določeno situacijo.Na podlagi vseh dobljenih izkušenj sem ustvarila svoj sistem numerologije, ki ga najraje kombiniram z drugimi usvojenimi znanji (kot npr. z vedsko astrologijo).

VSI PODATKI, KI MI JIH POSREDUJETE SO ZAUPNI IN NAMENJENI IZKLJUČNO ZA SVETOVALNE NAMENE!

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1, saj podjetje Zolea ni davčni zavezanec.

Po vplačilu na poslovni TRR pričnem z vpogledom ali analizo takoj, ko utegnem (odvisno od predhodnih naročil).

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476