Dogodki

 

Celovit dušni vpogled po telefonu/Skype-u ali osebno: naročanje na april, 2018

Pri celovitem dušnem vpogledu gre za svetovanje glede na vaš rojstni datum, točno uro rojstva in kraj rojstva in vključuje kombinacijo 3 različni usvojenih znanj. Izrišem vašo rojstno karto (po jyotish-u - vedski astrologiji), kjer se lahko razbere veliko informacij (dušno poslanstvo, življenjske naloge, karmične lekcije ipd). Prav tako vse to kombiniram z numerologijo, saj se ti starodavni vedi lepo dopolnjujeta ter tako prejmem dodaten uvid v vaš Dušni zapis. Pri dušnem vpogledu vključim še energijski vpogled, ki mi doda še več informacij o vas, določeni situaciji kot tudi informacije za delovanje naprej.

Pri poglobljenih vpogledih je veliko natipkanih strani, saj želim podati en celovit vpogled, ki vam bo marsikaj osvetlil, razjasnil in tako bil kvalitetna Opora na vaši Poti.

 

Izbirate lahko med tremi vrstami svetovanj:

a) SVETOVANJE PO TELEFONU / SKYPE

Po vplačilu na poslovni TRR prejmete termin pogovora. Pošljete mi vaše rojstne podatke (tudi točno uro in kraj rojstva) ter vaša vprašanja, tako da se vnaprej pripravim z vsemi informacijami, odgovori, ki so bistveni za vas. Med pogovorom mi vsekakor lahko postavljate dodatna vprašanja. Telefonski pogovori večinoma trajajo več kot eno uro ali celo 2 uri, saj gre za celovit vpogled, pri katerem je posredovanih veliko podatkov iz vaše natalne karte, numerološke karte in energijskega vpogleda.

b) OSEBNI OBISK

Po vplačilu na poslovni TRR prejmete termin za osebni obisk. Pošljete mi vaše rojstne podatke (tudi točno uro in kraj rojstva) ter vaša vprašanja, tako da se vnaprej pripravim z vsemi informacijami, odgovori, ki so bistveni za vas. Na osebnem obisku sem vam tudi na razpolago za vsa dodatna vprašanja, tako da vse skupaj traja 2 uri ali več, saj gre za celovit vpogled, pri katerem je posredovanih veliko podatkov iz vaše natalne karte, numerološke karte in energijskega vpogleda. Bistvene podatke prejmete tudi v pisni obliki.

c) SVETOVANJE V PISNI OBLIKI PO E-MAILU + TELEFONSKI POGOVOR

Svetovanje po e-mailu je zelo obsežna zadeva, saj vključuje svetovanje na podlagi vaših rojstnih podatkov in sicer: natalno karto (zato je potrebna točna ura, kraj rojstva), numerološko analizo in energijski vpogled. Preko e-pošte mi posredujete vaše rojstne podatke, podatke druge osebe (če vas zanima še za določeno osebo) in vsa vprašanja oziroma področja zanimanja, na katera želite prejeti odgovore. Prav tako vam napišem še druge bistvene informacije, ki so ključne za vaše najvišje dobro oziroma vas opozorim na določena področja ter podam preventivne tehnike, da omilite morebitna negativna obdobja. Tovrstno svetovanje vključuje tudi telefonski pogovor po prejetem Celovitem Dušnem vpogledu, ki navadno traja 1 uro.


Svetovanja potekajo po dogovoru.
Po vplačilu na poslovni TRR prejmete svoj termin pogovora. 


- TRAJANJE TELEFONSKEGA (ali SKYPE) POGOVORA: 1 ura in pol 
- OSEBNI OBISK: 2 uriNekaj o mojih dušnih vpogledih lahko slišite na povezavi do tretjega gostovanja v oddaji Klepet ob kavi:
https://www.youtube.com/watch?v=sCND6KkP8Jo

PRIJAVITE se lahko preko e-pošte ali pošljete sms na 041-656-476.

Lepo vas pozdravljam,
Bojana

Event Info
Kategorija
Dogodki
Datum
01 april  2018 00:00 - 30 april  2018 12:00
Prizorišče
Podkraj 65, 1292 Ig
Slovenija
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran
 Konec prijav
 
0

Poganja iCagenda

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476