Dogodki

 

Individualna regresoterapija – naročanje na april, 2018

S pomočjo regresoterapije se posameznik vrača v različne situacije, ki so mu predstavljale izziv in so ga na nek način ''zablokirale'', zato je dobro, da se ta ujeta energija sprosti in ozavesti določena situacija, kar pripelje do ozdravitve ne le Duše posameznika, ampak tudi do izboljšanja življenjske situacije in s tem izboljšanja prihodnosti, saj posameznika ne ''vleče navzdol'' le stara prtljaga, ampak tudi karmična ''prtljaga'' (slednja je ''ozdravljiva'', v kolikor je lekcija usvojena).

 

Terapija se prične s pogovorom in svetovanjem, saj pogledam tudi vaš datum rojstva (priporočljivo je posredovati čim točnejšo uro in kraj rojstva) in hitro ugotovim, zakaj se vam dogajajo določene zadeve oziroma, zakaj nesteče kot bi si želeli. Nekateri nosite s seboj težo ''večje karmične prtljage'', ki vam skozi življenje prinaša več lekcij oziroma izzivov. Če se vam določene zadeve ponavljajo, je dobro pogledati tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje neke situacije in šele potem se lahko prične proces čiščenja tistih energij in s tem raztapljanja blokad, ki marsikomu onemogočajo korak naprej v želeni smeri. Prav tako so med samo terapijo pomembne določene osebe, s katerimi se prerežejo morebitne negativne vezi.

O regresoterapiji si lahko pogledate na povezavi do gostovanja v oddaji:
https://www.youtube.com/watch?v=ufw47w5T3Nw

Individualne terapije potekajo v okolici Ljubljane (Ig). Podroben opis poti vam je posredovan po e-mailu. Prosto parkirišče je zagotovljeno!


V kolikor se želite naročiti, me kontaktirajte po e-pošti ali pošljite sms.


S prisrčnimi pozdravi,
Bojana
Diplomirana anglistka in sociologinja; regresoterapevtka, jyotish svetovalka in numerologinja

Event Info
Kategorija
Dogodki
Datum
03 april  2018 16:00 - 30 april  2018 16:00
Prizorišče
Podkraj 65, 1292 Ig
Slovenija
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran
 Konec prijav
 
0

Poganja iCagenda

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476