Blog

Ocena uporabnikov

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Ponoči, ok. 3:30, je pričel Merkur s svojim retrogradnim gibanjem; to bo trajalo do 6. decembra, a kar ves dan, saj bo ponovno šel po ustaljenih ''tirih'' šele ok. 23:30h, tako da bo še za praznik moral malo ''zgage'' delati. 


Nahaja se v hiši škorpijona in še v škorpijonovem ozvezdju (v tem ozvezdju le nekaj dni), tako da ostre besede znajo kar švigati, zato je priporočljivo paziti na naše ''jezike''. Komunikacija zna posegati v globine in tudi kaj skrito zna privreti na plan. Torej, zna biti več nesporazumov v odnosih kot sicer.

 

KJE JE LAHKO VEČ IZZIVOV?


Planet Merkur ni le planet komunikacije (verbalne, pisne), ampak je tudi povezan s transportom, tehničnimi napravami. V času svoje retrogradnosti se rado kvarijo računalniki, telefoni in ostale elektronske naprave (tudi nakupi le-teh se odsvetujejo); z avtomobili so prav tako lahko težave ipd. Ni dobro sklepati novih pogodb, novih projektov, ... skratka, ni dobro pričenjati nič na novo. 
Ne odločajmo se prehitro in tudi ne delajmo prehitrih zaključkov; raje dobro premislimo.

 

KAJ JE DOBRO NAREDITI?


To je čas, ko je priporočljivo upočasniti in tako bomo tudi bolj ''odprti'' vsem znakom, sporočilom, ki nam jih pošilja Vesolje. Retrogradnost je tudi odličen čas, da se vrnemo v preteklost in ponovno pregledamo, kje bi še bilo potrebno kaj pregledati, popraviti, prenoviti, premisliti,...
Raje se poglobimo v sebe kot Dušo ter v to, kako komuniciramo tako s seboj kot z drugimi. Ker je Merkur planet komunikacije nam daje priložnost, da izboljšamo način svoje komunikacije.

 

Vse dobro v tem obdobju vam želim,
Bojana 
www.zolea.si
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Add comment

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476