Blog

Ocena uporabnikov

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

RAZLAGA ŠTEVILK, za katerimi se skrivajo sporočilca. 

 

 

Pred kakšnim tednom sem na socialnem omrežju Facebook objavila sliko s številkami in vas pozvala, da si izberete svojo. Ste si jo? Kdor je še ni, si jo lahko sedaj in spodaj si preberite sporočilce zase.

 

 Tokrat gre za enaka sporočilca kot so napisana za karte, ki se nahajajo na moji spletni strani, kjer lahko kliknete na tisto karto, ki vas najbolj pritegne in odprlo se vam bo sporočilce.

 

Večinoma pa raje objavljam sveža sporočilca, ki so obširnejša oziroma malo daljša kot ta podana, saj so prvotno bila pisana za eno aplikacijo in so zato krajša. Tudi nova sporočilca še sledijo v kratkem; prav tako video objave (na Facebook-u ali You Tube kanalu).

 

Karte ''Sporočila za tvojo Dušo'' najdete na spletni strani na povezavi:

http://www.zolea.si/angelska-bitja/sporocila-za-tvojo-duso

 

 

Lahko se tudi naročite na moj You Tube kanal, kjer bom ponovno malo več objavljala po nekaj mesečnem premoru, saj sem imela veliko drugih zadev. Čez poletje pa bo spet več časa in bom objavila video posnetke.

Moj You Tube kanal najdete na povezavi:

https://www.youtube.com/chan…/UCwjWTL-4dGNaXQApPTmDP7w/about

Hvala, če kliknete na rdeč pravokotnik in se prijavite/naročite!

 

 

Sedaj pa veselo na branje in bom hvaležna vsake povratne informacije. 

 

2

Umirite se, poglobite vase in si postavite vprašanje glede vaše življenjske poti. Nato prisluhnite vodstvu notranjega glasu in mu sledite. Delujte po njegovih napotkih in občutkih, ki jih oddaja vaše telo.

 

6

Imate preveč skrbi glede vaše prihodnosti. Predajte jih raje angelskim bitjem in Stvarniku. Ne skrbite, kako se bo kaj izteklo. Raje se zazrite v srečne trenutke, ki prihajajo k vam.

 

12

Ne trudite se doseči, kar si želite. Sprostite se. Raje glejte na želeno stvar, kot da jo že imate in naj vam srce veselo zaigra kot majhnemu otroku, ki dobi darilo. Zahvalite se.

 

16

Ne veste, kako bi se odločili glede določene situacije ali osebe. Preveč tehtate dobre in slabe plati. Sprostite svoj um in se raje osredotočite na svoje občutke. Izbira bo takoj jasnejša.

 

24

V vas je ogromno neodkritih sposobnosti, zato le odvrzite omejujoča prepričanja. Ko rečete, da nimate dovolj nečesa, si to omejite. Zavedajte se moči v sebi. Sposobni ste uresničiti vse svoje ideje.

 

30

Pomembno je, kako govorite o svojih preteklih dogodkih. Dobro je, če jih opisujete neosebno, npr. rečete tista izguba in ne moja ali naša izguba. S tem boste dogodku odvzeli moč nad vami in pritegnili lepše dogodke v vaše življenje.

 

40

Včasih ste negotovi glede svoje samopodobe in imate občutek, da nikomur ni mar za vas. Prenehajte z negativnim mišljenjem o sebi, saj posledično privabljate takšne okoliščine in odnose, ki potrjujejo vaše prepričanje. Dragoceni ste ravno takšni kot ste.

 

Hvala vsem novim in obstoječim naročnikom ter preživite čudovito poletje!

No, saj vmes se še kaj ''oglasim''. Vsekakor pa me več zasledite na Facebooku. J

 

Objem,

Bojana

Add comment

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476