Blog

Ocena uporabnikov

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Poletni solsticij je energijsko najmočnejši dan v letu. 21. junija je torej dan najdaljši. V tem času nam Vesolje in seveda z njim Sonce ''dajeta'' izvrstno priložnost, da se znebimo vsega starega, kar nam več ne služi ali koristi.

Osredotočite se na to, kar si želite ''priklicati'' v svoje življenje. To obdobje je namenjeno temu, da ''povabite'' energijo Sonca in da se povežete s svojim Višjim Jazom. Dovolite si slediti sanjam, inspiracijam in notranjemu Vedenju.

 

Kaj narediti?

 

Marsikaj lahko naredite, a delajte to, kar vam prija oziroma kar začutite, da je potrebno v danem trenutku.

Naj podam nekaj nasvetov:

·        Razvajajte se: Poskrbite za dovolj počitka in sprostitve.

·        Počistite s starimi vzorci: ali skozi meditacijo ali s pomočjo kakšnega drugega ''orodja'', ki služi v ta namen.

·        Preživite nekaj časa zunaj in se povežite z naravo. Prisluhnite zvokom narave in tako boste tudi lažje slišali ''sebe kot Dušo''.

·        Bodite pripravljeni se spremeniti in uvesti kaj novega v svoje življenje (pred tem je vsekakor potrebno počistiti s čim starim, neuporabnim).

·        Postavite namero: Kaj želite spremeniti v svojem življenju?  Napišite seznam vsega, kar bi želeli privabiti v svoje življenje; ali so to določeni dogodki, ljudje, navade in podobno.

 

Naj vas energija poletnega solsticija popelje po Poti naprej do vaših Sanj, Ciljev!

Add comment

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476