Angeli

Angelska bitja


Image

Svetovanja s pomočjo angelskih energij potekajo le v kombinaciji z numerološkimi izračuni, saj le tako prejmem popolno sliko o posamezniku ali situaciji ter ustrezneje predam korake, kako naprej; kje je potrebna večja previdnost; razberejo se morebitne blokade in karmične povezave z določeno osebo.

Dosegljiva sem na e-mail: info@zolea.si

E-mail svetovanje je še posebej dobrodošlo, če nimate časa za osebni obisk ali če ne uporabljate Skype; le-tega si lahko na računalnik z lahkoto naložite preko naslednjega linka: www.skype.com .

Moje Skype ime je: boyana.sophie .

Z veseljem vas bom dodala in vam priskočila na pomoč.

O angelih in nadangelih je že marsikje veliko napisanega, zato ne nameravam o njih obširneje razlagati in pisati. Če kdo želi kakšno informacijo, mu z veseljem posredujem in me lahko kontaktirate. V kolikor bi želeli, da tudi o njih kaj napišem, mi le pišite. Bom vesela.

Drugače jih najraje poimenujem kar ''Bitja Svetlobe'', saj ne obstajajo le angeli in nadangeli. Vsa bitja, ki izhajajo iz svetlobe in prihajajo v imenu Stvarnika, so zame Bitja Svetlobe.

Ko smo zelo sproščeni in brez skrbi, lahko vzpostavimo resnično močen stik z njimi in mogoče vam jih uspe tudi videti ali vsaj zaznati, čutiti. Navadno lahko vidimo svetlobne iskrice, ki so lahko različnih barv ali celo svetlobno postavo, ki se je tudi meni pojavila. Takrat je bilo ravno obdobje, mojega poglobljenega raziskovanja, odkrivanja in spoznavanja vseh teh zadev, ki so me od nekdaj zanimale in sem želela prejeti konkretno znamenje o njihovem obstoju. Seveda se ta svetlobna postava ni pojavila takrat, ko sem to želela, ampak ko sem z užitkom prebirala razno duhovno literaturo in sploh nisem razmišljala o tem; skratka zgodilo se je čisto nepričakovano in sprva sploh nisem mogla dojeti, kaj se dogaja. Zgledalo je kot nekakšna svetlobna meglica in ne, ni bilo kril ;)

Image

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476